5AM Club
05.03 vaknade jag av mig själv idag. Wow! Kan dock varit för att jag somnade innan 20 igår... 
Jag har bestämt mig för att ta tag i mina sovrutiner. Mitt största problem är att jag älskar att sova siestas. Eller det blir inte riktigt siestas när de sker efter jobbet.. Så därför har jag denna vecka bestämt mig för att jag ska testa att när jag blir sådär trött så ska jag gå och lägga mig istället för bara ta en nap.. Vi får se hur det går!
 
Jag har fått lite frågor om vad det är jag jobbar med och även vad vi producerar just nu. Jag jobbar på ett produktionsbolag som heter Starbay. Det är ett litet bolag som är otroligt familjärt och underbart - jag kunde inte trivas bättre. Vi håller just nu på och producera ett program som heter Sverige Springer. Ett löpningsprogram som visas på Sportkanalen, Cmore & Tv4play. 
(null)
Många av våra inspelningarna sker med en kameraman hängandes ut ur bilen..
Just i detta program är jag också med och har tagit mig an en utmaning - att springa en mil i New York 9 juni. En otrolig morot men sjukt jobbigt haha! Jag förstår för vissa att detta inte låter så jobbigt. För mig har det varit såå jobbigt. Hatar att springa och har inte börjat gilla det ännu. MEN har fått mersmak för att träna iallafall!
(null)

(null)

Jag tänkte fota mer bts bilder när vi har nästa inspelningstillfälle så ni kan få se hur det kan se ut.  

Letar fortfarande efter perfekta tiden på dygnet att sätta mig ner och blogga kanske är dags att joina 5AM club? 
Någon som testat det på riktigt?
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress